Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Rally Trøgstad 3.september

Rally Trøgstad 3.september 2 months 1 day ago #49316

Rally Trøgstad 2022

3.september

Start/Mål: Skjønhaug, Indre Østfold Kommune

Rally Trøgstad er igjen tilbake på kalenderen etter mange års pause. Utøvernes favoritt løp i mange år går av stabelen 3.september på asfalt- og grusveier omkring i tidligere Trøgstad kommune.

Arrangørklubben NMK Trøgstad har i mange år ønsket Rally Trøgstad tilbake, nå i jubileumsåret blir det en realitet. Klubben feirer nemlig 40år og har dype røtter for sportsgrenen. Rally Trøgstad ble først arrangert i år 2000 som et kompakt alternativ til det tradisjonelle Østfold Rally med utøverne i tankene. totalt 9 løp ble arrangert.

Rally Trøgstad er kjent for utfordrende og gode fartsetapper men også korte avstander på transport imellom etappene. Årets versjon er intet unntak fra tidligere år og vi vil kunne se kjente veier med noen unntak. Fire individuelle etapper skal kjøres og det er lagt opp til service midtveis sentralt i området. – Vi håper at dette kompakte rallyet skal bli en fin oppladning etter sommerpausen til NM-runden som kjøres to uker senere på Hedmarken.

Rally Trøgstad var første løp i Norge som hadde ungdomsrally tildelt av NBF i 2006.

Tradisjonelt stiller mange lokale førere til start og flere har meldt sin interesse, Deriblant Jan Erik og Tommy Haugland, Tom Vidar Belgen, Rune Nilsen for å nevne noen.

Mvh
NMK Trøgstad
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.067 seconds
Powered by Kunena Forum
www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt