Forventningen til det fjerde løpet denne sesongen var preget av glede over et løp som gikk av stabelen I strålende, men kaldt vintervær og med masser av publikum.

Teamet var som planlagt innstillt på å bruke dette løpet til test av understell og dekk samt til å forbedre kommunikasjonen inne I bilen, det var derfor med stor glede at vi etter 1`ste etappe kunne notere 9 beste tid totalt av de ca. 110 startende I rallyet og dermed inntok en klar ledelse I klassen og F2.

Lars Brænna og Ragnar Engen skulle imidlertid raskt settes på plass igjen da feilene begynte å komme som følge av en komfortabel ledelse og derav for dårlig konsentrasjon. Etappe nr. 2 gikk "greit" uten de store overraskelsene. Disse kom tilgjengjeld for fullt på 3 etappe hvor Teamet`s PEUGEOT, I et uoppmerksomt øyeblikk, tok et solid tak I brøytekanten og ganske klart signaliserte at "jeg vil på taket", til allt hell og med en liten porsjon besluttsomhet lyktes det Lars Brænna å holde full gass samtidig som bilen igjen fikk grep om veien og ekvipasjen kunne fortsette uten deler av frontpartiet på bilen.. 4 etappe startet bra på en meget smal og hoppete, men halvveis på denne strekningen gikk det for fort I en sving og teamet ble stående I brøytekanten I ca.1 min. før de ble båret på veien igjen av et antall av de mange tilskuere på stedet. Denne avkjøringen kostet Dem ledelsen og før de to siste etapper lå de 39 sekunder bak lederen I klassen.Lars Brænna uttalte før start på den 5 etappen at " Dette var det beste som kunne skje oss på en dag som dette, vi har på de siste etapper vært altfor ukonsentrerte og tatt altfor lett på oppgaven vår, det har kostet oss ledelsen og mere til. Fulle av konsentrasjon skal vi imidlertid være på de siste etapper så får det vise om dette er nok til å ta ledelsen og seieren som vi bortsett fra 1 etappe, ikke har fortjent så langt".
Denne uttalelsen skulle vise seg å holde, for på den neste etappen ga Lars Brænna og Ragnar Engen virkelig gass og hentet inn 37 av de 39 sekundene på forspranget til klasselederen, og etter den alltid publikums besatte etappen over "Blåberg" var det ingen tvil, LARS BRÆNNA og hans PEUGEOT SPORT TEAM vant klassen med ca. 1 1/2 min. foran neste plassering I klassen og inntok en plass blant de 45 beste totalt.

Neste løp for teamet vil være RALLY FINNSKOG den 33 feb. hvor målsettingen er å sikre seg flest mulig NM poeng og den best mulige plassering totalt I dette løpet som teller I NM og EM sammenheng.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt