I perfekte forhold, med noen minusgrader i lufta og strålende solskinn vant idag Morten Østberg årets første rally.

Endelig var det på tide med et norsk rally igjen, og det var mange som hadde møtt opp til dagens Sigdalsrally. Alle tider og resultater finner du selvsagt på rallytime.net.
Endelig var det på tide med et norsk rally igjen, og det var mange som hadde møtt opp til dagens Sigdalsrally.
Trond Sveinsvoll skulle imorges varme drivverket på sin Escort da et stag i bakakslingen knakk og det gikk ikke å reparere før start. Det gikk heller ikke som planlagt for Frode Solberg som havnet i en bekk. Storfavoritten i Almera-cup - Per Steinar Dybdahl - møtte en stor stein 500 meter før mål på siste fartsetappe, som resulterte i en knust felg og skader i forstilling. Sveinung Tinnes Mork hoppet av veien på siste SS og tapte dermed sin annenplass totalt. Sitt beste resultat noensinne, men selv om Sveinung kjørte av veien var han fornøyd med sitt debutløp. Alle tider og resultater finner du selvsagt på rallytime.net

Norsk-rally.com redaksjonen befant seg 4-500 meter inn i SS4, der det var mange hyggelige personer som hadde møtt opp. Dersom man er interresert kan man jo laste ned video"en som ble laget etter dette.

I høy kvalitet 5.370kB
I god kvalitet 1.786kB

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt