Anders Grøndal stoppet og hjalp sin konkurrent med å slukke en brann på den aller siste etappen i Lausitz Rallye.

 

Det ble til slutt en andreplass i Lausitz Rallye kun 1.1 sekund bak tyskeren Kahle i Lausitz Rallye i Tyskland.

 

 

På den aller siste etappen, bare ca 100 meter før mål på ss12 hadde tsjekkeren og rallylederen Cais fått brann i sin bil og hadde stoppet.

Anders Grøndal og Marius Fuglerud stoppet da opp med sin Ford Fiesta R5og hjalp til med å få slukket brannen med sine håndholdte brannslukkere.

 

Prøven ble strøket og resultatene etter ss11 ble stående. Da ledet jo Cais løpet med hele 34 sekunder og var vel den føreren som hadde fortjent seieren. Men siden han da ikke kom seg til mål så ble det brutt løp og dermed ble Kahle vinneren foran Grøndal.

 

Svein Frustøl og Eirik Spilling endte på en syvendeplass totalt med sin Ford Fiesta R5, men på plassen bak kom Even Moan og Glenn Bjørnrud som dermed var raskeste nasjonalbil i hele løpet. En meget sterk prestasjon med sin Mitsubishi Lancer Evo6.

 

Moan/Bjørnrud

 

Lars Martin Stensbøl og Mads Stensbøl brøt første dag i Tyskland, men startet opp igjen på søndag. De satte mange gode etappetider på søndag og endte til slutt på en 15.plass.

 

Bjørn Bækkevold og Helen Lund brøt også på fredag, men startet på nytt på lørdag. Av ukjente grunner ble det også brutt løp denne dagen med deres Mitsubishi Lancer Evo9.

 

Rune Kittelsen og Pål Kittelsen brøt allerede fredag med sin Volvo 940

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt