Vi jobber mot at det «normaliserer» seg slik at vi kan få arrangere Rally Hedemarken lørdag 18.september 2021.

 

Løpet vil som tidligere år være det siste i NM for førere og kartlesere, slik at norgesmestere i de respektive klasser kåres på Hamar.

Vi vil benytte det løpsopplegget som vi hadde klart i 2020, med noen få endringer. Vi vil ha fartsetapper i Stange, Løten, Hamar og Ringsaker som til sammen utgjør ca. 90 km.

 

Vendkvern vil bli benyttet som serviceplass samt om det tillates vil dette være publikumsetappe i år som tidligere. Løpets base vil være i Hamar og det jobbes med et opplegg i samarbeid med handelsstanden i Hamar sentrum. Vi ønsker målgang i sentrum på lørdag ettermiddag.

 

 

For å arrangere Rally Hedemarken er vi prisgitt mange frivillige funksjonærer, vi håper at nettopp DU kan tenke deg å bli med å bidra!

 

Vi er opptatt av at våre frivillige har den nødvendige kompetansen under arrangementet, og vi vil inviterer til samling og kurs da det er tilrådelig i forbindelse med Covid-19.

 

Samlingen er både for deg med erfaring fra tidligere, men også for dere som synes dette kunne vært spennende og blitt en del av og vært med på.

 

Det vil bli både teori og noen praktiske oppgaver. Du vil også treffe andre funksjonærer i samme situasjon som deg selv, som du kan utveksle erfaringer med både under samlingen og senere.

 

Vi håper også på å kunne ha noen rallybiler tilgjengelig denne dagen, slik at vi kan by på noen runder på Vendkvern Motorbane for de som ønsker dette.

 

Vi kommer tilbake med mer info da vi vet mer om retningslinjene.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt