Hovedmeny


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/norsksvb/public_html/components/com_mad4joomla/router.php on line 41

Annonse

Annonse

Annonse

Etter 7 suksessrike sesonger med den matt sorte BMW M3’en var det nå på tide å bytte til 4wd.

 

Snartemo / Stulen kan se tilbake på 3 NM gull, 3 NM sølv og en 5 plass (mye tekniske problemer) med M3’en de siste 7 årene. Noe teamet er veldig godt fornøyd med. Bilen har blitt god kjent i miljøet som den sorte AutoMester BMW’en.

 

Foto: Geir Andre Ånnestad/Gaphotography

Det var derfor på tide å finne på noe annet. Med våre trofaste samarbeidspartnere AutoMester, Per Hagen AS, Autoteknikk, K-Tveit Bilglass, samt noen nye for året, SM produkter AS og Lube 1, som har gjort det mulig å gå opp en klasse. Snartemo har derfor gått til anskaffelse av en Mitsubishi Evo 6 Gr-A bil for 2017 sesongen. Dette er en bil som stiller i klassen for eldre 4wd biler, med tidligere sjåfører som Pelle Erland og NM vinner 2016, Jo Inge Bakken. Så skal det står ikke på bilen når det gjelder ambisjoner.

 

 

Foto: Arne-Ingar Stulen

Teamet har lite erfaring med 4wd så det er med ydmykhet at sesongen drar i gang allerede førstkommende lørdag med Rally Sigdal.

 

Målet for førte løp er å kjenne litt på hvilke krefter og potensiale som finnes i bilen, samt å få så mange km som mulig med fart. Resultatene for komme når de kommer.

 

Team Snartemo Rallysport ønsker å takke Sponsorer og samarbeidspartnere for all støtte og support. Uten dere hadde dette ikke vært mulig å gjennomføre.

 

Følg oss gjerne på Facebook:

 

http://www.facebook.com/pages/Team-Snartemo-Rallysport/393256644101760

 

Resultater fra helgens NM runde finner dere her:

 

http://www.sigdalsrally.no/resultater

 

Resultater totalt i NM 2017 finner dere her:

 

https://bilsport.no/poengstilling-2017/

 

 

Kilde: pressemelding

 

Neste løp:

 

Sigdals Rally 14. Januar (NM)

 

Rally Finnskog 28. Januar (NM)

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt