Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Kl 13

Kl 13 1 year 6 months ago #46069

Man kan si mye om ditt og datt, men det nasjonale reglementet vårt er veldig bra, når du ser Escorter,M3,cosworth ,golf,merc,Volvo kjempe om samme pokal på så og si like vilkår. For det er tilslutt han mellom nakkeputa og rattet som avgjør i godt sammarbeid med kartleser. Men en annen ting er jo at vi lett roper om fordeler etc på forskjellige biler, men vi glemmer hvor avansert sporten vår er. For SLT må klaffe. Ellers drar man tomhendt hjem uten pokal.. selvom du har den grommeste bilen:)
The administrator has disabled public write access.

Kl 13 1 year 6 months ago #46067

Eirik Svinsaas wrote:
Vet jo ikke, men mener den ikke var så vellykket som 9'rn var, iallefall når den var ny. Stenshornet kjørte vel en sesong med en når den var ny. Mulig dyr?

Ser at både skogli, lien og lysen har lagt ut bilene sine til salgs, er det et signal om at kl 13 er for dyr med gjeldende regelverk?

Den var alt for tung i forhold til evo 9, og ble frakjørt. Så lagde de noen R4 versjoner, som vel var lettet og hadde litt mer kjøreegenskaper. Fant noe her:
www.vanhoofsport.nl/includes/img.asp/id,...on%20GB%202013_1.pdf
The administrator has disabled public write access.

Kl 13 1 year 6 months ago #46066

Bra svart Ole Gunnar, visste jo forsåvidt at du ønska deg 2WD igjen:)

Når vi tenker på kostnader, så er det jo artig å se Anders kjær hevde seg såpass med noe som i denne settingen er en "rimeligere" bil.
Har kanskje hatt litt stang ut på teknisk i vinter, men det er jo ingen tvil om at han kan å kjøre bil:)

Får håpe alle fortsetter å kjøre, og at flere kommer til, uansett klasse og utgangspunkt!
The administrator has disabled public write access.

Kl 13 1 year 6 months ago #46064

Bare og ringe å spørre:) null problem , grunnen til at jeg skrev det jeg gjorde er at en kan jo spekulere å det er lov . Men antagelsene blir fort feil:) kjør det man ønsker og kjøre , men nasjonale klasser og da klasse 13 er ett hyggelig sted og være.:) jeg bytter fordi jeg trives bedre i 2wd.:)
The administrator has disabled public write access.

Kl 13 1 year 6 months ago #46063

Takk for oppklaring!

Bakgrunnen for mitt spørsmål er rett og slett ren uvitenhet fra min side. Er helt ny i sporten, og ønsker å lære mest mulig. Tenkte det var bedre å spørre her, enn å bry selgere med unødvendige spørsmål...
The administrator has disabled public write access.

Kl 13 1 year 6 months ago #46062

Nei det er ikke det som er grunnen for min del. Og såvidt jeg vet, heller ikke med de 2 andre . Men takk for at dere spør før spekulasjon . Klasse 13 har ett bra regelverk og det er under utvikling. Og min er ren gruppe N bortsett fra restriktor. Og hvorfor kjøre klasse 3 når man kan kjøre i klasse 13?
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.165 seconds
Powered by Kunena Forum
www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt