Førstkommende lørdag arrangerer Norsk Motorsykkelforbund sitt forbundsting på Quality Hotel i Sarpsborg. 122 delegater er påmeldt på det som kan bli et historisk forbundsting.

Den store saken er forbundsstyrets forslag om å fusjonere med Norges Båtsportforbund og Norges Snøscooterforbund og sammen med disse danne Norges Motorsportforbund.

Båtsporten har sagt ja til fusjonen, nå er det Norsk Motorsykkelforbund (NMF) sin tur til å ta opp saken. Det er en lett nærvøs stemning i NMFs styrende organer de siste dagene før det braker løs i Sarpsborg. Støtten fra generalsekretær Ivar Ekeberg i Idrettsforbundet er meget god å ha med seg til Sarpsborg, kanskje kommer han selv til Sarpsborg for å gi sitt bidrag til en fusjon som er helt i tråd med Idrettsstyrets ønsker.

Terje Rønning fra NMK Romerike tar gjenvalg som president for nye to år, Lene Fevang fra NMK Oslo tar gjenvalg som 1. visepresident, mens det er et nytt navn foreslått som 2. visepresident. Roy Otto fra Elgane MK kan vel sånn sett ikke kalles noe nytt navn i NMFs styre, men etter å vært ute i siste periode satser han nå på å komme tilbake i NMFs styre..

Ellers er følgende innstilt som styremedlemmer:
Hilde Fuglerud, NMK Drammen - motocross
Geir Lilletvedt, Borg MC klubb - rundbane
Helge Anfinsen, Riska MK - trial
Geir Steinbakk, NMK Rana - roadracing
Olav Hovet, NMK Hylestad - snøscooter
Ole Henrik Taasen, NMK Oslo - ungdomsrepresentant

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt