Injection

Med et strålende vær, 7000 tilskuere og prikkfritt arrangement som overgår det meste som tidligere er arrangert av motorsport i Norge. Hylestad Snøscooterklubb kan med stolthet søke om snøscooter-VM.

Snøscooterklubben i Setesdal har hevet listen for hvordan ett perfekt løp skal gjennomføres.
De hadde ikke så mye som ett lite feilskjær under helgens løp i forhold til tidskjemaet de hadde lagt opp. Så fort heatene var kjørt, preparerte de banen for så og ha en eller annen type av underholdning på banen. Spisesteder på og rundt banen var det også masser av, med VIP-telt, kiosker og ett sirkustelt som kafeteria.

På kvelden var det heller ingen grunn til å kjede seg, de hadde lagt opp til flere alternativer. Her var det noe for en vær smak, på banen hadde de Race Rock med start rett etter premieutdeling, mens de hadde konsert i fjellhallen til Otra Kraftverk. Konserten hadde en masse lokale innslag med alt fra Hardingfele, munnharpe til dans og sang. Her fikk de utenlanske deltagere/tilskuerne oppleve noe som virkelig er norsk. For de som ville holde seg inne utover i de sene nattetimer, var heller ikke det noe problem. Det var også festlighet på både kroer og Hoteller.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt