Ubuntu

Også Sveinug Tinnes Mork har sendt en pressemelding ifra Rally Hokksund. Selve løpet ble som kjent brutt etter dødsulykken på SS1.

Rally Hokksund ble tidlig avbrutt av en tragisk dødsulykke i dag lørdag 17.03. Ulykken skjedde på SS1 hvor en bil gikk rundt i vegen, og føreren ble kastet ut av bilen og døde momentant. Den omkomne er 26 år og kommer fra Buskerud.

For undertegnede gikk løpet svært bra så lenge det varte. Vi hadde mye tidligere startnr enn de forylykkede, så vi rakk å kjøre ferdig to fartsetapper. Vi hadde Roar Vannebo, Svein Lauvlid og Bernt Kollevold som hardereste konkurenter blant de 125 startende. På SS1 ble vi slått av Vannebo, men slo Kollevold og fikk delt 2. tid med Lauvlid. På SS2 vant Roar oppskriftsmessig igjen, og vi fikk 3. tid 6 sekunder etter Lauvlid, men 13 sekunder bedre enn Kollevold. Disse tre er svært rutinerte førere som har kjørt Hokksundrally i en "mannsalder". Dette var vårt første forsøk i Hokksund og vi er derfor svært fornøyd med innsatsen som ville holdt til 2. eller 3. plass totalt.

Men dagen fikk en dyster avslutning, og etter ulykken pakket alle rolig sammen og dro hjem. For de som ønsket det ble det arrangert en samling på rådhuset i Hokksund.

Det er nå 3 måneders pause i rallysesongen til NM-løpene starter igjen med løp i Trondheim sankthansaften.

MVH Sveinung

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt