Ubuntu

Samarbeidet mellom Henning Solberg og kartleser Ola Fløene er over. Kjemien i bilen har ikke passet helt, men vi er fortsatt venner, sier Ola Fløene.

Rally Portugal var sannsynligvis det siste rally'et som Henning og Ola kjørte sammen. Ola sier at det er kjemien inne i bilen som var avgjørende. Henning og Ola er litt forskjellige personer. "Jeg er nok en litt roligere person enn Henning", sier Ola Fløene til norsk-rally.com

Utenfor løpene, så er vi venner, men det er altså under løpene at det ikke går like bra.

"Jeg tenkte på dette allerede på flyplassen i Frankfurt", sier Ola. Og etter Rally Finnskog gikk det dårligere.Ola Fløene og Harald Hellum hadde et møte igår. Og Henning Solberg kommer til å kjøre ferdig NM, samt at det nok også blir noen flere VM-løp, men det er ikke lenger sikkert at det blir 6, slik det var planlagt.

Hvem som skal sitte på med Henning Solberg er ennå uvisst. Det neste løpet hans skulle være Acropolisrally som er i midten av juni. Ola Fløene på sin side skal kjøre med en polsk fører som heter Lucke Stocka. De skal kjøre en SEAT Cordoba WRC. De skal kjøre 7 mesterskapsrunder i Polen, samt enten Acropolisrally eller Finskerally. Mest sannsynlig vil det bli Acropolisrally. Det var Jon Haugland som tok kontakt med Ola om dette samarbeidet. Første løp for Ola Fløene blir 21. april i det polske mesterskapet. Løpene i Polen kjøres forøvrig med 3 dagers trening, og to dagers kjøring over 25 til 30 mil, så de er mer lik WRC løp enn norske mesterskap.

Henning Solberg og Ola Fløene startet samarbeidet ifjor. Og tilsammen har de kjørt rally i England, Rally Snøfreseren, Svenskerally, Finnskogsrally og rally Portugal. Henning Solberg ligger forøvrig på en 5 plass i NM etter at tre av seks runder er kjørt.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt