Ubuntu

Harald Hellum er skuffet etter at begge brødrene Solberg brøt Rally Portugal. Henning Solberg har også brutt Rally Finnskog og Svenskerally, og har kostet teamet en million kroner de siste to ukene.

Manageren Harald Hellum fulgte VM-runden i Portugal fra Rødberg via telefonkontakt med sin bror Nils Hellum, og skuffelsen var stor da begge brødrene Solberg brøt.

"Nå er jeg fryktelig skuffet og har mest lyst til å reise hjem å grine. Henning har nå brutt de tre siste løpene og kostet oss en million kroner i løpet av to uker. Nå må vi ta et skikkelig møte. Hva som nå skjer fremover, vet jeg ikke. Slik kan det ikke fortsette," sier Harald Hellum nedbrutt.

"Folk har stort sett ikke peiling på hva de snakker om. Det er beinhardt å kjøre en VM-runde, og marginene er uhyre små i dette gamet. Rally Portugal var som å spille lotto, men jeg synes det var veldig morsomt å kjøre" - sier en nedbrutt Henning Solberg. Til Hellums uttalse sier han - "Jeg har min kontrakt å forholde meg til".

Om to uker er det Rally Catalunya og der skal etter planen Petter Solberg stille til start. Vi får håpe at uflaksen til brødrene nå har gitt seg. Henning vant forøvrig 12 norgesmesterskaps runder på rad før den siste tidens avkjøringer.

Det er Indre Smålenenes avis som melder dette den 12 mars i år.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt