Det er med tungt motorsporthjerte at vi i NMK Elverum må avlyse årets Romjulsrally. Julens kanskje største høydepunkt må dessverre utgå.

 

Covid-19 stikker kjepper i hjulene for oss og vi ser at det denne gangen ikke vil la seg gjøre å gjennomføre arrangementet. Etter flere runder med Kommunelegen i Elverum er det en klar anbefaling om å ikke arrangere nå når smittesituasjonen er som den er.

 

NMK Elverum har gjennomgått alle interne rutiner og ser at for vår del vil det i utgangspunktet ikke være noe problem å gjennomføre. Romjulsrally 2020 ble også gjennomført under strenge restriksjoner. Løpet ble gjennomført på en trygg og forsvarlig måte og det oppstod ikke smitte eller sykdom under eller etter dette arrangementet.

 


Men i år er det litt andre utfordringer, faren for at Omikron smitte kan forekomme er stor. Dette er en variant som smitter mer enn tidligere varianter.
Vi ønsker ikke at våre funksjonærer skal bli utsatt for mulig smitte, ei heller våre gjester som deltager og servicemannskaper. Siden kommunelegen er så klar i sin tale velger vi derfor å forholde oss til dette, det veier tungt i vår avgjørelse.

 

Vi vet at det er mange som blir skuffet, men de som er aller mest skuffet er våre egne medlemmer som gjennom hele året planlegger og legger til rette for at vi skal kunne arrangere Romjulsrally hvert år. Det legges ned mange timer i planlegging og forberedelsene har i år foregått frem til siste avgjørelse ble tatt.

 

NMK Elverum vil starte på nye forberedelser av nye arrangement når den største skuffelsen har lagt seg. Vi lover å komme sterkere tilbake.

 

Vi ønsker alle en riktig god jul, selv om julen blir litt «fattigere» denne gang. Vi håper på et mye bedre 2022 for alle, spesielt for våre motorsportvenner.

 

NMK Elverum v/Hovedstyret
17.12.2021

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt