Ole Christian Veiby skal neste helg stille med en fullblods Hyundai i20 WRC i Targa Florio Rally i Italia. Denne helgen er det grusløp med R5-bil i Portugal.

 

I Rally Monza som var avslutningsløpet i WRC-serien i 2020 fikk Ole Christian sin debut med WRC-bil. Nå er det duket for et nytt løp med en Hyundai i20 WRC når han og Jonas Andersson stiller til start i Targa Florio Rally neste helg.

 

 

Allerede denne helgen skal Veiby i aksjon når de stiller til start med en Hyundai i20 R5 i det portugisiske grusrallyet Rally Terras d`Aboboreira. Dette for å få trening foran Rally Portugal der både han og Oliver Solberg stiller i samme team.

 

Det portugisiske rallyet nå i helgen har en par gode førere som virkelig kan utfordre Veiby. Hjemmefører Bruno Magalhaes har lang erfaring med mye EM-kjøring og har et bra tempo. Armindo Araujo har tidligere kjørt i WRC og kan matche de beste og en tredje portugiser Bernando Sousa vil alle fighte om tetplasseringene. Den som man kanskje skal se mest opp for er briten Chris Ingram som gjorde et lite comeback i Kroatia sist helg.

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt