Det er med stor glede at vi nå til påske kan komme med den store nyheten vedrørende vår nye Injection APP som kan lastes ned fra App store og Google play. 

 

TV Media Produksjon AS og TV Produsent Per Broen med storsatsning for de som liker motorsport i alle grener. Filmer og programmer helt tilbake til 80 tallet blir nå digitalisert og publisert via den nye Injection appen og den nye hjemmesiden www.injection.no (hjemmesiden kommer før påske), dette gjør satsningen helt unik i skandinavisk og muligens også europeisk målestokk da TV Media har filmet og promotert norsk motorsport sanmmenhengende fra 80 tallet og dette gjør at historien er bevart for fremtiden. 

 

 

Du finner den nye injection appen i app store og Google play nå. Appen er laget for å samle alle våre streamingkanaler på et sted slik at det blir enklere for de som ønsker å se disse historiske programmene og filmene som pr i dag har passert 600 i antall så mangfoldet er stort og det vokser stadig litt uke for uke. Vi har fokusert på motorsport men fra i dag er også bilmagasinet KNA Hulspinn også inne i appen og det kommer sakte men sikkert flere programmer også i den serien. 

 

Dette unike arkivet eies I dag av TV Produsent Per Broen som også eier TV Media Produksjon AS. Det vil si det er i privat eie og mottar ikke støtte fra noen organisasjoner pr i dag. Dette er et svært omfattende arbeid og det legges ned enormt mye tid for å kunne bevare disse unike historiske programmene.  

 

I vår nye app kan du se filmer ondemand samt hurtigtast til vår vanlige facebook side og til vår facebook live side, i tillegg finner du link til Racing NM som vi også dekker live I 2021, en liten Webshop og link til podcasten Skjær I sjøen en podcast for båtfolket. 

 

Historiske Motorsport programmer ondemand: Motorkanalen - Historiske TV Program fra 90 tallet og frem til ca 1997  Motormagasinet - programmer fra 1990  til 1995 (Club 99 VHS utgaven) Injectionprogram - TV programmer fra 2003 til 2019 Helt på trynet- Chrashfilmer med Eldar Vågan Rallycrossaction - The golden era - Rallycross EM 1978 - 1995 Rallyhistorie - Rallymaraton lange sendinger med et og et løp KNA Hjulspinn – Motormagasin fra 90 tallet Alle disse sidene vil du nå også finne I vår app og på www.injection.no slik at det blir oversiktlig og enklere å styre rett.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt