Etter en tredjeplass i Barum Rally idag kunne idag Sindre Furuseth og Jim Hjerpe konstatere at det ble bronse i årets EM for juniorer.

 

Barum Rally ble et meget krevende rally. For at Sindre Furuseth og Jim Hjerpe skulle knipe gullet i EM var de avhengig av at konkurrentene Torn fra Estland og Llarena fra Spania tok minimalt med poeng.

 

EM-bronse! Furuseth/Hjerpe

 

Det ble en spennende avslutning på søndagen der alle ga alt. Sindre kjørte fort, men var fremdeles litt forsiktig på de partiene der grusen var dratt ut på asfalten. Kjøremessig endte de på en fjerdeplass i klassen , men med den plassen tok de bronsen i EM.

Det var egentlig franskmannen Franceschi som tok seieren. Ved at han tok seieren så var det Torn som ble europamester foran Llarena. Men nå ikveld meldes det fra Tsjekkia at Franceschi har fått justert tiden sin og det medfører at han ender på fjerdeplass og Furuseth får tredjeplassen.

Det dramatiske med dette er at da er det spanjolen Llarena som blir vinner av Barum Rally og med det så får han nok poeng til at han akkurat passerer Torn i sammendraget i EM med totalpoengene 133 mot Torn sine 132!!!

 

Torn var da EM vinner i noen få timer før Llarena overtok tittelen!  Vi aner at dette ikke er avgjort ennå da det antakelig kan bli appellert.

 

Det som er helt sikkert er at Norge og Sindre Furuseth får bronsemedaljen.

 

 

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt