Det var et langt og krevende asfaltrally i Tsjekkia denne helgen. Stian Brøderud kjørte inn til en 12.plass i klassen. Martin Nygård hadde en avkjøring og måtte bryte igår, men fikk bilen klar og fullførte løpet idag.

 

Brøderud/Stensbøl

 

Rally Bohemia har stort sett alltid norske førere til start og dette året var det Stian Brøderud og Mads Ola Stensbøl i sin Skoda Fabia R5 og Martin Nygård/Jørgen Eriksen i sin Subaru Impreza STi.

 

Brøderud hadde etter rapportene ingen store problemer under rallyet, kjørte smart og holdt et bra tempo mot raske asfaltspesialister. Etter to dagers kjøring endte de til slutt på en 12.plass i klassen og en 20.plass totalt.

 

Nygård/Eriksen

 

Martin Nygård kjørte fort med sin Subaru igår, men på ss5 ble det en avkjøring i ett tre og brutt løp. De fikk etter iherdig innsats bilen klar og startet på nytt idag. Idag fullførte de med flere gode tider , men med avkjøringen igår blir de ikke stående på resultatlisten.

 

I toppen var det en fight mellom hjemmefører Jan Kopecky og Skoda sin nye gullgutt Kall Rovanperä. Sistnevnte tok til slutt seieren og kunne innkassere toppen av pallen.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt