Et felt med hele 92 biler står på listen til WRC-runden på Sardinia neste helg. Andreas Mikkelsen er tilbake igjen som sammen med Mads Østberg og Ole Christian Veiby skal forsvare de norske fargene.

 

Etter å ha blitt "dumpet" til Rally Portugal er nå Andreas Mikkelsen/Anders Jæger-Amland klare til start i sin Hyundai i20 WRC. Spennende blir det å se om tempoet er der slik at han kan konkurrere om de gjeveste plassene.

 

Mikkelsen/Jæger-Amland

 

Mads Østberg og Torstein Eriksen er også tilbake i si Citroën C3 R5 etter et Rally Portugal med en del tekniske problemer. Revansjelystne helt sikkert!

 

Ole Christian Veiby med sin svenske co-driver Jonas Andersson hadde også problemer i Portugal da deres VW Polo R5 tok fyr. Brannen ble slukket relativt fort, men løpet ble ødelagt. Nå er de tilbake og vil antakelig kjempe i toppen blant R5-bilene.

 

I både WRC- og R5-feltet er de fleste kanonene på plass med unntak av Loeb så dette lader til å bli et meget sterkt Rally Sardinia.

 

Ellers å nevne er at Toyota sin testfører Juho Hänninen står på startlisten i en Yaris WRC. Han kjørte jo fast for Toyota i 2017-sesongen. Det vil igjen si at Toyota stiller med fire biler på Sardinia. Martin Prokop har et lite"comeback" i WRC-sirkuset igjen med sin "gamle" Ford Fiesta WRC.

 

I et meget stort startfelt på 92 biler må det nevnes at det stiller hele 37 R5-biler til start. Uten å ha sjekket dette ut må vel det være noe av det største R5-feltet i et WRC-løp noengang.

Se alle de påmeldte her.

 

Rally Sardinia går 13-16.juni

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt