På krevende vinterveier vant Ole Christan Veiby og Jonas Andersson Rally Hadeland, 18 sekunder foran Mads Østberg som ble nummer to.

 

"Så utrolig deilig med seier idag. Det har vært en veldig krevende dag på skogen og på de siste etappene føltes det mer som det gikk mer baklengs enn fremover, men tydeligvis fort nok."

Ole Christian og Jonas lå i tet hele dagen med sin VW Polo R5 og vekslet med Eyvind Brynildsen om å lede løpet. Etter seks snøfylte fartsetapper ble det seier for Ole Christian og Jonas i den andre NM-runden 2019.

 

 

"Det har vært et ordentlig startfelt idag og hard konkurranse så da smaker seieren ekstra godt. Bilen har fungert perfekt hele dagen. Selv på de utrolig krevende forholdene som var idag så har det likevel gått greit. Dette er en kjempeboost foran Rally Sweden"

 

Ole Christian og Jonas starter nå forberedelsene foran Rally Sweden hvor de skal kjøre i team med den regjerende verdensmester i rallycross Johan Kristoffersson. Begge skal konkurrere i en VW Polo R5. Rally Sweden går 14-17.februar.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt