Rallytalentene Jacob Lyseng og Ola. Jr Nore er klare for Sigdalsrally.

 

Jacob Lyseng (17) og Ola Jr Nore (18) danner team og er klare for årets sesong. Det skjer på Sigdal førstkommende helg. Ola Jr har gått til innkjøp av en Opel Adam R2 og skal konkurrere i NM i år. Målet er å lære mye og kjempe om noen seiere. Jacob skal kjøre Renault Clio han kjørte i fjor, og kjører ungdomsklassen i år også. Målet er å få med seg så mye erfaring som mulig.

 

Ola Nore overtar bilen til Sindre Furuseth

 

Men de unge friskusene har langt ifra hatt en lett sesongoppkjøring. På en trening i vinter var Ola Jr uheldig å dra av veien og velte. Jacob var også av veien på Smådølsprinten første helgen i januar. Han var i tillegg uheldig og ble truffet av en annen bil. Men begge guttene har altså rukket å bygge opp bilene i rekordfart, og stiller altså til start på Sigdalsrally. Med seg har de kartleserne Jørgen Nordhagen (NMK Hadeland) og Vegard Halland (NMK Nore & Uvdal).

 

Jacob Lyseng med ferdigrettet bil

 

«Jeg syns det er et tøft rally. Håper på knallføre. Nå starter ikke ungdomsklassen sist lenger, så det blir bra å kjøre uten å møte så mange hindre» sier Jacob i forkant av Sigdalsrally.

 

Mer info om teamet kommer vi tilbake til. Nå blir det viktigste å få bilene klare til Sigdalsrally og komme igang med sesongen.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt