Da nærmer det seg årets utgave av Romjulsrally som kjøres lørdag 29. desember Startfeltet vil bli spennende. Det vi vet med sikkerhet er at om alt går etter planen får vi besøk av en dobbel verdensmester «på 4 hjul».

 

I tillegg vet vi også at flere i norgeseliten vil ta turen til i Elverum i jula for en siste skikkelig test før NM sesongen braker løs i Sigdal i midten av januar. Årets Romjulsrally vet vi er populært blant førere og publikum.

 

Årets utgave er en kombinasjon av etapper som har blitt benyttet tidligere, samt at vi i år vil kjøre fartsetappe inne på Terningmoen. Her har det ikke blitt kjørt rally siden Rally Norway i 2009. Det vil også gå en fartsetappe øst for Starmoen med start i Melåsberget og målgang på Hornmoen.

 

Foto: Preben Berg

 

For publikum blir lagt til rette på Starmoen, der to etapper kjøres i løpet av dagen. Her vil også serviceplassen befinne seg og det vil være speakertjeneste, kiosksalg og tilrettelagt parkering.

 

Totalt antall SS km. (km fartsetapper ) vil være ca 83 km fordelt på 6 SS (fartsetapper). Totallengde for løpet er ca 135 km. Start, mål og parc ferme vil være Elverum hvor også premieutdelingen vil finne sted. Vi vil ønske Dere alle velkommen til en fartsfylt dag på Elverum

 

Se: http://www.romjul.no/ hvor det er tilgjengelig mer informasjon

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt