De norske bilene var alle i tetsjiktet i sine klasser, men dessverre så endte det med brutt løp for alle i avslutningsløpet i EM.

 

Eyvind Brynildsen og Ilka Minor lå på en femteplass totalt etter ss9, men avstanden opp til tredjeplassen var kun ni sekunder. Eyvind satset alt for denne tredjeplassen, men dessverre på ss10 kom de for langt ut i en høyresving, bakparten tok tak og de gikk kast i kast før bilen stoppet opp til en gran på andre siden av veien.

Alt gikk bra med Eyvind og Ilka, men dessverre så endte EM-løpet der.

 

Solberg/Engan

 

 

Sindre Furuseth og Jim Hjerpe med sin Opel Adam R2 lå på tredjeplass i sin klasse etter ss4. Foran han lå begge fabrikksbilene til Opel. Men på ss5 begynte bilen å gå dårligere og på ss6 var det bare å bryte med tekniske problemer. Dessverre ble det heller ingen restart andre dagen på Sindre.

 

Oliver Solberg og Veronica Engan imponerte stort. De kjørte ikke i EM-klassen, men blandet seg allikevel helt opp i tetsjiktet hvis man bare sammenligner bilklassen. De lå på tredjeplass etter ss9, men kun ni tideler fra andreplassen. Dessverre så begynte motoren å kutte på ss10 og plutselig tapte de flere sekunder. Problemet ble bare større og de måtte dessverre bryte løpet.

 

Totalvinner ble russiske Gryazin i sin Skoda Fabia R5.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt