Andreas Mikkelsen synes det er deilig å være back in business. I dag lystret bilen som den skulle, og nordmannen har plutselig meldt seg på i kampen om en pallplass i Wales Rally GB etter å ha vært raskest på lørdagens etapper.

 

Med tre etappeseire har 29-åringen klatret fra niende til sjetteplass i sammendraget, og det er drøyt 20 sekunder som skiller opp til Esapekka Lappi på tredjeplass før morgendagens fem avsluttende etapper.

– I dag har det  vært kjempebra. Det har vært deilig å føle at jeg er tilbake på en måte. Jeg har hatt en bil som er superfin og enkel å kjøre og har gjort det jeg har bedt den om. Når det er slik, så er det ganske enkelt å kjøre fort. Det har utvilsomt vært en morsom dag på skogen, slår han fast.

 

 

Sammen med kartleser Anders Jæger har Hyundai-føreren vært raskest gjennom dagen, med blant andre tre etappeseire. 

– Det er skikkelig positivt, og vi har krabbet oppover på resultatlista. Jeg har ingen planer om å gi meg med det, og det kommer til å bli noen fighter også i morgen. Vi skal kjøre på det vi kan, og så får vi se hva det holder til tilslutt, sier Andreas, som ikke utelukker helt at det kan komme en stallordre om å slippe teamkamerat Thierry Neuville foran seg. Belgieren, som leder VM-sammendraget ligger på åttendeplass, mens VM-toer Sebastien Ogier har tatt ledelsen i Wales. Ogier leder med 4,4 sekunder på Jari-Matti Latvala, mens Esapekka Lappi ligger snaut 12 sekunder bak på tredjeplass.

 

Kilde: Pressemelding

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt