Etter mye tekniske problemer denne sesongen lyktes det endelig for Bjørn Bækkevold i Sprintrally Revetal.

 

Team Bækkevold har i årets sesong hatt mye motgang på grunn av en rallybil som har sviktet teknisk gang etter gang. Girkassen har bydd på store problemer så etter Aurskog/Høland rally ble det bestemt at den skulle byttes ut. Etter mye arbeid for å skaffe midler til innkjøp kom delene til denne og ble levert til Lasse Boberg for montering.

 

 

 

Det ble videre bestemt at vi skulle kjøre Sprintrally Revetal som en test for å se om alt virket før siste løp i NM på Hedemarken. Vi skulle ikke ha noe fokus på tider under løpet i Revetal og gleden var stor når vi så at vi greide å holde et rimelig greit tempo uten å ta de store risikoene. En andreplass i Kl.13 og nummer seks på totallisten var over all forventning. Ekstra spennende var det når vi viste at vi kun hadde 0,4 sekunders ledelse på tredjemann i klassen før den siste fartsetappen.

 

Nå håper vi at vi kan ta med oss de erfaringene vi fikk i Revetal til Rally Hedemarken og avslutte årets NM sesong med et godt resultat, vi har et håret mål om og greie seeding for 2019 sesongen. En stor takk til arrangøren og funksjonærer i Sprint Rally Revetal for et kjempe hyggelig rally, vi gleder oss til å komme tilbake neste år.

 

Vi ønsker å takke Lasse Boberg for kjempe bra service og arbeid på den nye girkassen, den fungerte helt perfekt og vi setter stor pris på den hjelpen du gir oss. 

Vi vil også rette en takk til firmaet Brena Corse, som er leverandør og produsent av delene til girkassen, for den avtalen de ga oss.

Vår sponsor Perry & Williams Caravan Råde må også takkes, dere gjør det mulig for oss å holde på.

 

Kilde: Pressemelding

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt