Det var som vanlig flere norske førere som deltok i Sverige denne helgen. Rally Biltema var et løp som tiltrakk seg flere og tre biler dro hjem med som klassevinnere.

 

Svensk/norske Thomas Bryntesson i sin Volvo 240 med Ulf Rinden i høyrestolen gikk like godt av med klasseseieren i Nasjonal C-fører 2WD. Totalt endte de på en 35.plass.

 

Bryntesson/Rinden

 

Klasseseier ble det også på Vetle Braskerud i sin Volvo 940 VOC. Sammen med Marte Lystgård vant de C-fører VOC og plasserte seg på en 64.plass totalt.

 

Den tredje norske klasseseieren tok Kenneth Kristiansen i sin Gruppe E(økonomi) Volvo 940 da de vant Gr.E-klassen. Sammen med sin svenske kartleser ble det en 82.plass totalt.

 

Kristiansen/Danielsson

 

Thea Vestli var kartleser for en svensk fører i en Nissan Almera i C-fører VOC/GR.F/GR.N. I sin Nissan ble det en liten tur i grøfta og mye tapt tid på dette. Til slutt kjørte de inn til 22.plass i klassen og en 124.plass totalt.

 

I samme klasse endte Anders Gjester og Tina Jeanette Olsen i sin Volvo 240 VOC på 23.plass i klassen og 128.plass totalt.

 

Gjester/Olsen

 

På bruttlisten finner man alltid noen også. Kåre Moen med Ronald Haug ved sin høyre side måtte bryte med sin Mitsubishi Lancer Evo4.

 

Litt for fort gikk det også for Reidar Moland. Sammen med Tormod Schau bar det av veien på ss3 og de traff en lyktestolpe og måtte bryte med sin Ford Escort MK2.

 

Moland/Schau

 

Enda verre gikk det dessverre for Kim Mastad. Sammen med sin svenske fører rullet de sin fine Renault Clio Ragnotti, ryktene sier at den gikk rundt hele 8 ganger før den traff noen trelegger. Både fører og kartleser ble sjekket på Karlstad sykehus, men ingen alvorlig var å finne. Nå blir det hjem å bytte karosseri.

 

Adolfsson/Mastad

 

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt