Sindre´s kartleser Jim Hjerpe har akkurat blitt pappa for andre gang så når Sindre og teamet nå skal kjøre ADAC Rally Sulingen i det tyske mesterskapet blir det med Veronica Engan i kartleserstolen.

 

ADAC Rallye Sulingen gå over to dager og har hele 15 mil SS. Tre etapper går fredag kveld og hele ti etapper går søndag.

 

- «Det skal bli godt å bygge på den gode sesongstarten vi hadde for to uker siden. Jeg tror ikke det skal bli noe problem at Jim må stå over et løp. Vi er fortsatt bare i forberedelsene til EM og Veronica har sittet på med mange forskjellige førere, så jeg er sikkert på at hun tilpasser seg kjapt.» sier Sindre.

 

 

Sindre og Veronica har en «shakedown» på torsdag til å gjøre de siste forberedelsene før selve rallyet starter 18.00 fredag. Til tross for gjestekartleser har altså Sindre forhåpninger om seier i Rallye Sulingen.

 

«Veiene er ikke helt det samme som vi kjørte på for to uker siden, men vi bør alikevel være godt forberedt. Det blir en del nytt, for eksempel gruspartier på tilsammen 13 km, men vi tar utfordringene på strak arm går for seier igjen.» Sier Sindre.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt