Sindre Furuseth fra NMK Gardermoen med sin svenske kartleser Jim Hjerpe starter sesongen med å delta i andre runde av det danske mesterskapet, ADAC Cimbern Rallye rett over grensen til Tyskland.

 

- «Det skal bli utrolig deilig å komme i gang etter en veldig lang pause med hard jobbing for å få på plass budsjettet til årets sesong.

Cimbern Rallye kjører vi kun for å få kjøretrening på asfalt, for det kommer store, viktige asfaltløp litt utover i sesongen. Vi knakk mange koder i hvordan kjøre fort på asfalt i fjor, så vi håper å bygge på det nå i starten av sesongen og utvikle oss videre.» sier Sindre.

 

 

ADAC Cimbern Rallye inngår i det danske mesterskapet, så teamet regner med å få målt krefter mot raske dansker på hjemmebane. Selv om Sindre kun har sittet i sin Opel ADAM R2 under en kort test i forkant, er målet for helgen klart: - Vi kommer til å eksperimentere noe med oppsettet på bilen, for vi har ikke kjørt på spesielt smooth asfalt tidligere, men hvis vi treffer på oppsettet skal vi vinne.

 

Sindre takker sponsorene IRM Norge, Palfinger, Nordby Maskin, Alt i Asfalt, Mipa Norway, ThraneSteen, Printing og Ruterknekt for fornyet tillitt og ser frem i mot sesongstarten først og fremst.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt