Det er jevnt i toppen av i Rally Sweden og Andreas Mikkelsen er med og kjemper om en topplassering. Han ligger på tredjeplass før siste dag.

 

Årets andre VM-runde er sesongens eneste på snø og is, og Andreas Mikkelsen har aldri tidligere kjørt løp med Hyundai på dette underlaget. Derfor er han greit fornøyd med at han har blandet seg inn i tetkampen. Før siste dag ligger han og kartleser Anders Jæger på tredjeplass. Teamkamerat Thierry Neuville har festet et grep om seieren, og har et forsprang på 32 sekunder til nordmannen, mens det er 9,3 sekunder opp til iren Craig Breen på andreplass.

– Vi skal kjøre på i morgen, og ikke noe er avgjort. Det er ikke langt opp til andreplassen, men det er ikke så langt ned til fjerde heller. Så vi må gjøre jobben vår i morgen for å komme på pallen. Frem til førsteplassen er det nok litt for langt opp, men vi vet at i rally kan alt skje, poengterer han.

 

 

28-åringen liker bilen veldig godt, og har blitt mer komfortabel i løpet av helga.

– Dette er det første løpet på snø og is med denne bilen, og jeg vet hvilken retning jeg vil gå med bilen for at det skal bli enda bedre og jeg kan kjøre enda fortere, sier han.

 

Norges fremste rallyfører har sagt at målet er å bli verdensmester denne sesongen. Derfor er det så viktig å fullføre med en god plassering, og han er ikke innstilt på å satse over evne for å klatre på resultatlista.

– I ettermiddag har vi egentlig kjørt veldig bra, selv om vi har mer å gå på. Men da må vi øke risikoen også. Så vi får se hvordan morgendagen blir, sier han.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt