For tredje året på rad kommer russeren Nikolay Gryazin til Norge for å kjøre vinterrally. I Sigdalsrally kan han kjempe i toppen.

 

De to foregående årene har Gryazin kjørt Rally Finnskog. I 2016 stilte han til start i en Peugeot 208 R2 og det var kun Steve Røkland som var bedre enn han i 2WD etter ss3 da han måtte bryte med tekniske problemer.

 

Gryazin/Fedorov. Rally Finnskog 2017. Foto: Preben Berg

 

 

Ifjor kom han og kartleser Fedorov på nytt til start på Finnskogen. Denne gangen med en potent Skoda Fabia R5 fra det latviske SRT-teamet. Forøvrig det samme teamet som Oliver Solberg har kjørt for i 2017.

 

Allerede fra ss1 viste russeren at han ville være med å kjempe med de norske toppførerne. Han endte på en femteplass totalt slått med 1 minutt av vinneren Mads Østberg.

 

I år stiller han til start i NM-åpningen Sigdalsrally den 20.januar. Til tross for at dette er helt nye etapper for han så skal du ikke se bort fra at han i år kan kjempe helt i toppen.

Ifjor kjørte han hele 6 av de 8 løpene som gikk i EM. Han totalvant EM-løpet Rally Liepeja på hjemmebane der han slo Kalle Rovanperä.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt