Det tradisjonsrike Memorial Bettega Show har flere unge lovende førere til start. En av dem er Oliver Solberg som starter i Ford Fiesta WRC.

 

Det italienske rallyshowet kan skilte med flere unge førere til start. 

Oliver Solberg (16 år)som har kjørt mye rally i år i en R2-bil. I tillegg har han kjørt firehjulstrekk i rallycross, men nå skal han få prøvd seg i en Ford Fiesta WRC i et rallyshow.

 

Oliver Solberg

 

 

I tillegg til unge Solberg stiller Teemu Suninen til start. Han har i år fått prøve seg helt oppe på øverste nivå i WRC for M-Sport. han stiller også til start i en Ford Fiesta WRC.

 

Tredje unge fører og den andre finnen er Kalle Rovanperä(17 år) som har kjørt masse med R5-bil denne sesongen. Nå blir det start med en Ford Fiesta WRC for han også.

 

Italieneren Giandomenico Basso har vært europamester og kjørt mange forskjellige biler stiller til start i en Hyundai i20 WRC.

 

Også med Hyundai i20 WRC kommer italieneren Antonio Cairoli. Han er motocrosskjører, men senest forrige helg stilte han til start i Monza Rally show mot blant annet Andreas Mikkelsen og ble nummer fire totalt.

 

Rally Memorial Bettega går 9-10.desember

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt