Det ble andreplass for Andreas Mikkelsen og Thierry Neuville i Monza Rally Show. I det avsluttende Master's Showet satte Andreas Mikkelsen alle andre på plass og vant.

 

Monza Rally Show er et rally som i helgen har pågått i forskjellige etapper rundt på Monzabanen i Italia. Andreas Mikkelsen og Thierry Neuville har byttet på mellom hver etappe med å være fører og co-driver for hverandre i en Hyundai i20 WRC16.

 

Mikkelsen-Neuville

 

De har hatt en knallhard fight med den berømte Roadracingføreren Valentino Rossi hele helgen. Italieneren som har kjørt mye rally opp igjennom årene kjører fort og har virkelig markert seg overfor Andreas og Thierry.

 

Valentino Rossi har kjørt Wales Rally to ganger og Rally New Zealand en gang for en del år siden, men det ble ingen suksess. Men på Monza banen er han lommekjent og tok til slutt seieren knappe 6 sekunder foran det norsk-belgiske teamet. Dette var italienerens sjette seier i dette løpet.

 

Etter løpet ble det arrangert et Master's Show der førerne møtte hverandre til duell der vinneren gikk videre. Her ble det Andreas som var fører og nå markerte han virkelig overfor de andre feltet hvem som var raskest.

I kvalifiseringen slo han først ut Perico før han i semifinalen vant over Cairoli.

I finalen var det Bonanomi som var motstander som hadde slått ut Rossi i sin semifinale. I finalen markertse Andreas seg nok en gang og utklasset italieneren og kunne innkassere seieren i Master's Showet.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt