Hyundai Motorsport har hentet inn Andreas Mikkelsen for å kjøre de tre siste rundene i år.

 

– Dette synes jeg er en veldig spennende mulighet, som jeg gleder meg til å ta fatt på. Hyundai Motorsport er fortsatt med i kampen om å vinne fabrikkmesterskapet, og det hadde vært utrolig moro å bidra til at de skal klare det, sier Andreas Mikkelsen.

 

 

Sammen med kartleser Anders Jæger-Synnevaag testet han teamets Hyundai i20 Coupe WRC i april, og Andreas legger ikke skjul på at han liker bilen godt. Han beskriver det som en vinnerbil.

 

 Jeg kjente med en gang under testen at dette er en bil det er mulig å vinne med. Samtidig er det ikke bare å hoppe inn i en ny bil og kjøre fort fra første meter. Jeg håper på å få noen gode testdager før Rally Spania, slik at jeg kan være med å kjempe i toppen. Wales blir nok litt mer utfordrende på grunn av startposisjonen. Men både Spania og VM-avslutningen i Australia er løp jeg tidligere har vunnet, så alt er mulig, understreker Andreas, som vil overbevise Hyundai Motorsport om at han er rett sjåfør til å kjøre full sesong for dem i 2018.

 

– Vi har en god dialog for neste år, så jeg føler ikke at det står og faller på hva som skjer i de tre siste løpene, sier han.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt