Ikke uventet ble det Mats Jonsson som vant årets Midnattsolsrallyt. Erik Engen ble beste norske. Erik Pedersen brøt etter avkjøring siste dag.

 

 

 

Mats Jonsson har ledet løpet fra start til mål. Han fikk konkurranse fra Patrik Flodin, men da han måtte bryte kontrollerte den erfarne Jonsson dette til mål.

 

Mats Jonsson

 

Erik Engen stilte til start i en Toyota Celica ST165. I samme klasse som Jonsson hadde han lite å stille opp med mot han, men en annenplass er veldig sterkt. Totalt endte han og hans svenske kartleser på en 14.plass.

 

Erik Engen. Foto: Hans Edvardsson

 

Lars Stokka er kartleser for sin svenske bror Ola Stokka. I sin Volvo PV var de eneste bil i klassen og kontrollerte løpet inn til en 82.plass totalt.

 

Stokka/Stokka

 

Erik Pedersen var kartleser for svenske Mats Myrsell som jevnlig kjører i EM for historiske rallybiler. Noe også Erik gjør sammen med Valter Jensen.

I Midnattsolsrallyt ledet de sin klasse med sin Porsche 911 nesten hele løpet. Lå som nummer to i klassen da de på siste etappen kjørte av i en høyre sving. Såpass store skader ble det på bakstilling at de måtte bryte.

 

Avkjøring for Myrsell/Pedersen

 

Roar Vannebo måtte bryte etter ss1 på grunn av store tekniske problemer med sin Toyota Celica.

 

I regularityklassen-elite ble det norsk seier til Torbjørn Bye og Oddvar Moland. Det samme ble det i sport-klassen der Bjørn Burum/Are Burum vant.

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt