Etter en litt trøblete start på Rally Polen, løsnet det mot slutten av dagen for Andreas Mikkelsen. – Ettermiddagens etapper har vært bedre. Jeg føler meg tryggere og mer komfortabel nå, sier han.

 

I sitt andre løp for Citroën Total Abu Dhabi WRT har Andreas Mikkelsen og hans kartleser Anders Jæger tatt store steg i riktig retning i løpet av dagen. Et ublidt møte med et tre, førte riktignok til et tidstap på rundt ett minutt, men de norske guttene er glad for at det ser ut til at de har ”knekt koden” på sin Citroën C3 WRC.

 

 

 

– Vi har fått bilen til å oppføre seg mer som vi vil, og jeg at føler vi har et bedre grep på veien. Det betyr at vi kan kjøre mer slik vi ønsker, og det kjennes godt. Jeg er fornøyd med endringene vi har gjort, sier Andreas, som har levert gode tider på slutten av dagen. På grunn av det lille sammenstøtet med treet, ligger de plassert på en beskjeden 12. plass.

 

– Det viktigste for oss er ikke plasseringen, men at vi endelig har fått bilen til å fungere som vi ønsker. Når bilen ikke gir deg noen negative overraskelser og grepet er langt bedre, så kommer tryggheten og de gode tidene også. Jeg ser frem til morgendagens etapper, og håper vi kan ta enda noen steg i riktig retning. Da kan det bli veldig bra, sier Andreas Mikkelsen, som gleder seg over at unggutten Ole Christian Veiby, teamkamerat i Even Management, har imponert stort og leder WRC2-klassen etter første dag.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt