VM-fører Thierry Neuville ledet rallyet da han rullet sin Hyundai flere runder ut på et jorde. Åhlin og Eriksen hadde også en avkjøring som kostet dem ledelsen.

 

Oppmerksomheten var stor da Thierry Neuville startet på hjemmebane med en Hyndai i20 R5. Han tok ledelsen og ledet da han på ss6 kom for fort inn i en venstresving og rullet 5-6 ganger rundt på et jorde. Bilen slo ikke borti noe annet så antakelig er det kun plateskader og teamet gjør alt for at han skal få restarte i morgen.

 

Neuville

 

Norske Torstein Eriksen som sammen med svenske Fredrik Åhlin kjører et løp i løpet i Belgia. De konsentrerer seg kun om de bilene som deltar i det britiske mesterskapet og etter ss7 ledet den norsk/svenske duoen. Men på dagens siste ss8 skled de litt ut i en høyresving, fikk bakparten ut , traff dreneringsgrøften og fikk kontra og styrte ut på andre siden av veien. Foreløpig usikkert hva som har skjedd med bilen, men vi håper de får restartet i morgen.

 

Åhlin/Eriksen

 

Oscar Solberg deltar også i Ypres Rally. Etter dagens etapper ligger han og kartleser Patrik Barth på en femteplass i det britiske juniormesterskapet.

 

Solberg/Barth

 

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt