Etter første dag i Pirelli Rally har Torstein Eriksen og Fredrik Åhlin tatt ledelsen. Dessverre måtte Eyvind Brynildsen bryte allerede på ss1. I juniorklassen ligger Oscar Solberg på sjetteplass.

 

Åhlin/Eriksen

Torstein Eriksen som er kartleser for svenske Fredrik Åhlin i det britiske rallymesterskapet er ledere av mesterskapet etter seier i det første løpet.

 

Den svensk/norske duoen har også under starten av  Pirelli Rally markert seg.  De slet litt med tempoet på de første etappene idag, men utover fikk de justert litt på oppsettet og etter dette klarte de å øke tempoet på sin Skoda Fabia R5. De leder nå med 22 sekunder på Osian Pryce.

 

Brynildsen/Fredriksson

 

Eyvind Brynildsen og hans svenske kartleser Anders Fredriksson stod også på startstreken med sin Ford Fiesta R5. Men dessverre så ble det et kort løp da bakdiffen røk allerede på ss1 og det var bare å kjøre tilbake til service.

 

Solberg/Barth

 

I juniorklassen kjører Oscar Solberg og svenske Patrik Barth. De kjører fort og har tatt et par etappeseire i klassen, men en snurring på ss1 og en sprukket kalipper på ss3 har ført til at det har blitt noen sekunders tidstap. De er nede på sjetteplass i klassen, men satser nok på å avansere noen plasser imorgen da det ikke er så langt tidsmessig til bilene foran.

 

Pirelli Rally etter dag 1(ss4): Totalt

 

1 Åhlin/Eriksen Sverige/Norge Skoda Fabia R5 44.49.2
2 Pryce Wales Ford Fiesta R5 +21.8
3 Cronin Irland Ford Fiesta R5 +52.0
23 Solberg/Barth Norge/Sverige Ford Fiesta R2T +7.36.2

 

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt