Etter en noe trøblete vintersesong i ny bil, ble det en knallåpning på sommersesongen for rallykjører Tom Kristian Lien, med Rita Kristiansen i kartleserstolen.

 

 

Hurumsprinten ble besto av en fartsetappe på grus som ble kjørt tre ganger. Lien hadde tatt frem sin VW Golf Kitcar til løpet, og han var raskest i klassen sin, nasjonal tohjulstrekk, på alle gjennomkjøringene. Til slutt ble det en suveren klasseseier, og en flott femteplass på totallisten. Lien var også raskeste tohjulstrekker totalt i løpet! Jarle Lippert og Edvall Martin Stenberg la beslag på de påfølgende plasseringene i klassen, mens Anders Grøndal slo Frank Tore Larsen i kampen om totalseieren.

 

Foto: SHS Motorfoto 

 

Neste løp for Lien nå er NM i bakkeløp førstkommende helg i Vikersundbakken.

Her skal Lien forsvare fjorårets NM-gull, og også her skal det kjøres Golf, mens Mitsubishien får hvile. Denne er forøvrig til salgs.

 

Liens datter Thea, med mamma Hege som kartleser, fullførte også Hurumsprinten i et respektabelt tempo og uten store nestenulykker, i teamets Ford Fiesta R1. Thea samler erfaring i hvert løp, og får stadig fler bak seg på resultatlisten.

 

Kilde: Pressemelding

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt