Da Rally Mexico gikk sist helg var det første gang siden Rally Kypros i 2000 at det ikke var nordmenn til start i et WRC-rally. Da er det godt å se at det nå stiller hele tre biler til start i asfaltrallyet på Korsika.

 

Vi får håper det blir sjelden fremover at det ikke er noen norske til start i et VM-rally.

 

Østberg/Fløene. Foto: Preben Berg

 

I Rally Frankrike(Korsika) som går 6-9.april finner vi for andre gang til start i år Mads Østberg og Ola Fløene i en Ford Fiesta WRC17. Teamet stod over Rally Mexico pga barnefødsel, men har nå startet testingen foran Korsika.

 

Veldig hyggelig er det å se at Andreas Mikkelsen og Anders Jæger kommer til start også. Det blir nok en gang en start for Skoda Motorsport med en Fabia R5. De norske vant jo WRC2-klassen i Monte-Carlo og er nok sugne på en gjentakelse av dette.

 

Mikkelsen/Jæger

 

I samme klasse og med samme biltype kommer Ole C Veiby og Stig Rune Skjærmoen. De holdt et meget bra tempo i Rally Sweden, men Rally Korsika på asfalt er en helt annen utfordring.

 

Veiby/Skjærmoen. Foto: Preben Berg

 

Utenom at Citroën stiller med tre WRC-17 biler denne gang og at Østberg/Fløene er tilbake så er det ingen overraskelser i den største klassen.

 

i WRC2-klassen blir det nok tøffest kamp mellom Mikkelsen, Suuninen, Kopecky og Camilli.

 

Se startlisten her

www.norsk-rally.com / Preben Berg, Ragnar Engen, Per Broen og Tommy Holt